ZooMed Reptivite Met D3 227 gram

Artikel 8 van 11
€ 19,95 (inclusief btw)

Reptivite met en zonder D3 is oorspronkelijk voor dierentuinen ontwikkeld.
Met de juiste verhoudingen aan calcium en andere vitamine is het één van de beste reptielen vitamines die er in de reguliere handel voor reptielen te krijgen zijn tegen een goede prijs!

Reptivite kunt je toedienen aan je levendvoer of over het groenvoer. Een kleine dosering per keer is veelal voor normale volwassen dieren genoeg.
Mocht uw dier nog jong zijn en vollop in de groei zitten, dan kan het voor de bot opbouw goed zijn wat vaker Reptivite te geven ter voorkoming van rachitis. Dit is een bot ziekte die bij reptielen voorkomt. 
Dieren die in het kweekseizoen zitten en eierdragend zijn of net eieren hebben gelegd, kunnen ook aansterken door wat extra vitamines te geven.

De Vitamine D3 die erbij zit, kan niet worden aangemaakt door de reptielen zelf alleen wanneer zij een goede UVB lamp hebben is dit mogelijk, deze vitamines zijn nodig om Calcium op te kunnen nemen en zo een betere bot groei te ontwikkelen. Veelal in samenhang met een juiste UVB verlichting kunt u uw reptiel een perfecte leefomgeving geven!


Let op!: Geef uw dieren geen overdosis, want dit is ook weer niet goed. Lees voor gebruik goed de bijsluiter en over de hoeveelheden per dier. Dit kan erg verschillen.

Reptivite is tegen zachte-schaalproblemen bij schildpadden in gevangenschap. Dit zijn vitamine op calciumbasis, zonder meel- of sojavulmiddelen. 
Vitaminen en mineralen van een kwaliteit die geschikt is voor menselijk gebruik. 

Heeft u vragen / op of aanmerkingen?

Wij zijn het beste te bereiken via info@reptieltotaal.nl

Verzending

lees de homepagina!

Normaal worden bestellingen die je tot en met zondag plaatst vanaf dinsdag & woensdag verzonden. Dit kan soms tot donderdag duren. Na een beurs versturen we de meeste bestellingen al op maandag.

© 2019 - 2024 Reptiel Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel